Discover Myanmar Rondreis
4 personen vanaf € 1015,- p.p.
2 personen va. € 1079,- p.p.
Vraag offerte aan
Inclusief accommodaties Tour

Discover Myanmar Rondreis

9-daagse tour

9 daagse Discover Myanmar rondreis: Tijdens deze indrukwekkende privé rondreis door Myanmar bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten: het magische Inle Lake, de tempelstad Bagan, de oude koningstad Mandalay en de grootste stad van Myanamar Yangon. Absoluut een reis om nooit te vergeten!

Data & Prijzen

De vanafprijs is gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. hotelpakket A en exclusief vliegticket.
Uiteraard kunt u de reis geheel naar wensen aanpassen en/of verlengen.
Informeer naar de beste prijs voor deze unieke reis.


Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor deze droomreis.

Inclusief

 • Accommodatie in beschreven hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé-vervoer
 • Beschreven excursies
 • Entreegelden
 • Engelstalige privé gids (in ieder stad een andere gids)

Exclusief

 • Internationale vlucht vanuit Schiphol, Dusseldorf of Brussel. Kijk voor de voordeligste aanbiedingen op onze vliegticketpagina.
 • Seizoenstoeslagen.
 • Persoonlijke aankopen, fooien, donaties, etc.
 • Optionele excursies
 • Kerst- en/of nieuwjaarsdiner, indien van toepassing
 • Visum (van te voren aanvragen!)
 • Reserveringskosten € 35 en Cal.fonds € 2,50

Aandachtspunten

Verlenging is mogelijk.

100% privé met gegarandeerd vertrek vanaf 2 deelnemers
Te boeken met of zonder internationale vlucht
Ideaal te combineren met Thailand

Vragen over deze tour of telefonisch boeken? Wij helpen u graag!

U kunt ons bellen op 010 21 31 444 (NL) / 02 479 85 28 (BE) of stuur ons een e-mail.
Telefonisch bereikbaar: werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vraag offerte aan

Reisprogramma

Dag 1: Yangon

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Yangon volgt de transfer naar uw hotel.
Rest van de dag ter vrije eigen besteding.

Dag 2: Yangon

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids. Vanuit het centrum staat er een wandeltour door Yangon op het programma. U bezoekt met uw gids de belangrijkste bezienswaardigheden van Yangon, zoals Pansodan Street, dat door de prachtige oude gebouwen nog een koloniale sfeer uitademt, The Strand Hotel, Mahabandoola Garden met prachtig zicht op de 2000 jaar oude Sule-pagode, de Bogyoke markt en het National Museum (deze laatste twee zijn gesloten op maandag en feestdagen). Na een fotostop bij de Karaweik Hall, een drijvende koninklijke boot, bezoekt u de Shwedagon Pagode, het belangrijkste heiligdom van Myanmar. Ze torent hoog boven de stad uit en is één van de spectaculairste tempelcomplexen ter wereld.

Dag 3: Yangon - Bagan

Na het ontbijt vliegt u naar de plaats Bagan, met zijn 2270 pagodes en tempels een waar openluchtmuseum. Dit is ongetwijfeld één van de meest fantastische bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië.
Allereerst bezoekt u de lokale markt van de stad. Hierna bewondert a de belangrijkste pagodes en tempels zoals de 11e-eeuwse Shwezigon Pagode en de Gubyaukhyi Tempel met zijn mooie muurschilderingen. Hierna bezoekt u de vier prachtige staande Boeddha's in de Ananda Tempel.
In de middag brengt u een bezoek aan een lokale lederfabriek.
Misschien wel het hoogtepunt van de dag: aan het einde van de middag bezoekt u de Damayangyi Pagode om de zonsondergang te aanschouwen.

 

Dag 4: Bagan

Ontbijt in uw hotel. Vandaag heeft u de gehele dag ter eigen vrije besteding. Relax bij het zwembad of geniet nog een dagje van de vele indrukwekkende tempels.

Dag 5: Bagan - Inle lake

Na het ontbijt vliegt u naar Heho waarna u naar het magische Inle meer rijdt. U bezoekt het dorpje Indhein en de naburige ruïnes. Tevens zult u een lokale school bezoeken.
Hierna gaat u naar het dorpje Nam Pan waar u een korte kanotocht zult maken.
Per motorboot gaat u vervolgens naar uw hotel voor de overnachting.

Dag 6: Inle Lake

Ontbijt. Vandaag staat een geweldige boottocht over het Inle Lake op het programma. Het meer is bekend vanwege de op palen gebouwde dorpen, de drijvende markt, de drijvende tuinen en de beenroeiers. Het meer is ruim 20 km lang en op zijn breedst ruim 5 km. U zult versteld staan van het sprookjesachtige landschap.

Dag 7: Inle Lake - Mandalay

Na het ontbijt vliegen we naar Mandalay, de stad die tijdens de Britse overheersing de hoofdstad van het land was. U bezoekt o.a. de Mahamuni pagode met de gouden boeddha. Dagelijks drukken honderden pelgrims vederlichte blaadjes goud op het beeld.
In de namiddag bezoekt u Amarapura, bekend van het beroemde Maha Gandayon klooster. Hierna rijdt u naar het Taungthaman meer, waar u ’s werelds langste teakhouten brug, de U-Bein oversteekt.

Dag 8: Mandalay

Na het ontbijt gaat u weer op pad. Per boot bezoekt u Mingun, waar 's werelds grootste tempel had moeten staan. Omdat Koning Bodawpaya tijdens de bouw ervan overleed werd het gebouw nooit afgemaakt. Na een hevige aardbeving bleef er nog minder van over. Desalniettemin is het een indrukwekkend monument.
Terug in Mandalay bezoekt u nog even de Yadanabon markt alvorens u terug naar uw hotel wordt gebracht.

Dag 9: Mandalay

Na het ontbijt wordt u naar de internationale luchthaven van Mandalay gebracht. V.a. Mandalay zijn uitstekende verbindingen met bijv. Thailand.

Accommodaties

Tijdens deze reis verblijft u in de volgende hotels.

Yangon

Clover City Center Plus3 sterren

Clover City Center PlusDag 1 en 2

Het Clover Hotel City Center Plus is een prima keuze voor een bezoek aan Yangon. Het hotel werd in 2013 gerenoveerd en behoort nu tot een van de meest populaire middenklasse hotels in Yangon. Lees verder

Bagan

Bagan Umbra3 sterren

Bagan UmbraDag 3 en 4

Bagan Umbra: Gelegen op slechts twee kilometer afstand van de historische stad Bagan, is Bagan Umbra ideaal voor de reiziger op zoek naar natuur en geschiedenis. U kunt even helemaal tot rust komen in de aanwezige spa, en genieten van het omringende... Lees verder

Inle Lake

Skylake Inle Resort3,5 sterren

Skylake Inle ResortDag 5 en 6

Gelegen aan de rand van Inle Lake, biedt Skylake Inle Resort een prachtig uitzicht op het water. De stijlvol traditionele inrichting en open manier van bouwen maken dit hotel tot de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Lees verder

Yangon

Sule Shangri-La Yangon4,5 sterren

Sule Shangri-La YangonDag 1 en 2

Gelegen aan de rand van de metropool Yangon, biedt Sule Shangri-La een unieke ervaring. De elegante inrichting brengt een idyllische sfeer met zich mee en benadrukt het luxueuze karakter van het hotel. Lees verder

Bagan

The Hotel @ Tharabar Gate4 sterren

The Hotel @ Tharabar GateDag 3 en 4

The Hotel @ Tharabar Gate ligt in het hart van één van de mooiste archeologische locaties in Myanmar, omringd door meer dan 4000 historische tempels. De natuur speelt een prominente rol bij het hotel en zorgt samen met de stijlvolle inrichting... Lees verder

Mandalay

Mandalay Hill Resort 4 sterren

Mandalay Hill Resort Dag 7 t/m 9

Het Mandalay Hill Resort is een luxe 4 sterren resort met een werkelijk unieke locatie: aan de voet van de beroemde Mandalay Hill. Een perfecte keuze voor verblijf in een 4 sterren resort in Mandalay. Lees verder