Over Thailand Travel


Thailand Travel is al 16 jaar dé specialist in voordelige vliegtickets, individuele (privé) rondreizen, strandvakanties en maatwerkreizen naar Thailand.

Onze reisspecialisten bezoeken Thailand jaarlijks, kennen het land op hun duimpje en weten zodoende precies de perfecte reis voor u samen te stellen aan de hand van uw wensen en voorkeuren.
Thailand Travel is gespecialiseerd in individuele / privé maatwerkreizen en ons aanbod is gevarieerd zodat wij vrijwel iedereen kunnen bedienen. In Thailand zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Ook voor reizen volledig op maat gemaakt voor het gezin of familie bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiast team bestaat uit ervaren medewerkers met een passie voor Azië en u ook die unieke reiservaring naar Azië willen bezorgen. Vele tevreden klanten gingen u voor. >>

De door u gewenste reis wordt in overleg met uw eigen persoonlijke maatwerkspecialist samengesteld geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

Thailand Travel werkt al jaren samen met betrouwbare lokale partners met een hoog niveau aan kwaliteit.

Wilt u uw reiswensen persoonlijk bespreken dan bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam.

Thailand Travel is aangesloten bij SGR & Calamiteitenfonds.

Continue zijn wij bezig om ons product te verbeteren en te vernieuwen. Wij horen graag uw mening om u nog beter van dienst te zijn.

 

Reactieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.