Siam @ Siam Design Hotel Pattyaya
Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan
Hotel
4 sterren

Siam @ Siam Design Hotel Pattyaya

Pattaya

 • Pattaya's nieuwste en hipste hotel
 • Design-hotel
 • Spectaculair zwembad op de hoogtste verdieping

Het Siam @ Siam Design Hotel Pattaya is een van de nieuwste hipste design hotels van Pattaya. Favoriet bij de medewerkers van Thailand Travel!

Ligging

Het hotel is gelegen in Noord-Pattaya. Het strand ligt op nog geen 10 minuten loopafstand. In de directe omgeving zijn div. winkels, bars en restaurants te vinden. De Walking Street bereikt u gemakkelijk met de Bathbus.

Vanaf Bangkok bereikt u Pattaya in ongeveer 90 minuten.

Meer informatie over de omgeving

Faciliteiten

Het hotel heeft in totaal 268 kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, iPod docking station, thee- en koffiezetfaciliteiten, minibar, kluisje en een badkamer met toilet en douche.
De absolute topper van het hotel is het prachtige infinity zwembad, gelegen op de hoogste verdieping van het hotel, met een werkelijk adembenemend uitzicht over geheel Pattaya.
Hier bevind zich ook The Roof Sky Bar & Restaurant welke is geopend van 07h00 tot middennacht.
In the Car Bar op de begane grond kunt u terecht voor een snack en een drankje terwijl in restaurant The Big Fish lokale en internationale gerechten worden geserveerd.
Uiteraard heeft het hotel een goed uitgeruste fitnesscentre.
In het gehele hotel is WiFi gratis beschikbaar

Meer informatie over de kamertypen

Hotelwaardering 9,0

Het Siam @ Siam Design Hotel Pattyaya is door bezoekers gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9,0.

 • Algemeen 9,0
 • Ligging 8,2
 • Service 9,0
 • Prijs / kwaliteit 9,1
 • Eten 9,3
 • Kamers 9,0
 • Hygiene 9,3
 • Kindvriendelijk 8,8

Foto's Siam @ Siam Design Hotel Pattyaya

Bekijk alle foto's

Kamertypen

Het hotel heeft in totaal 268 kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, iPod docking station, thee- en koffiezetfaciliteiten, minibar, kluisje en een badkamer met toilet en douche.

Leisure ClassLeisure Class

Deze kamers zijn gelegen op de 7e t/m de 21e verdieping.

Bereken prijs

Kamerfaciliteiten

•Airconditioning
•Televisie
•Telefoon
•Wi-Fi
•Koelkast met minibar
•Koffie- & theezetfaciliteiten
•Bureau
•Badkamer met douche en toilet

Foto's

Hieronder ziet u foto's van het Siam @ Siam Design Hotel Pattyaya. Klik op een foto om hier een uitvergroting van te bekijken.

Video

 

Klimaat & Weer

Altijd warm
Een reis naar Thailand betekent dat je altijd te maken zult krijgen met veel warmte en afhankelijk van de reisperiode en de locatie kan het (zeer) vochtig en klam zijn. In de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 28 en 33 graden, in het voorjaar en in de zomer loopt dit op naar maar liefst 30 tot 36 graden. De maand april is de warmste maand in Thailand, daarna begint in vrijwel het hele land het regenseizoen waardoor de temperatuur iets getemperd wordt en kans op temperaturen boven de 35 graden vrij klein wordt. Het meest gelijkmatige klimaat blijken de eilanden Koh Samui en Koh Phangan ten oosten van Thailand te hebben. Hier bedraagt het verschil in temperatuur gemiddeld slechts vier graden tussen de koelste en warmste maanden. De neerslag valt hier ook meer verspreid over het jaar met een piek in het najaar in plaats van in de zomer.

Moesson
Vrijwel het hele land kent een duidelijk regenseizoen, de moesson, waarin er grote hoeveelheden regen kan vallen. In het zuidwesten duurt deze periode van april/mei tot en met september/oktober. Het noordoosten kent een moessonperiode van oktober tot en met januari. Gedurende de moesson vallen er redelijk grote hoeveelheden regen binnen vaak vrij korte tijd, meestal in de namiddag of in de avond. De buien duren meestal niet langer dan één tot twee uur, waarna vaak nog wat bewolkt blijft.
In het zuidwesten valt er gemiddeld per jaar ongeveer 2000 millimeter regen, langs de westkust loopt dit op naar ongeveer drie- tot vijfduizend millimeter. Het noorden van Thailand is een stuk droger, met duizend tot tweeduizend millimeter heb je het hier op jaarbasis wel gehad. Aan de zuidkant van de grens met Cambodja is het ook wat natter. In de omgeving van Chanthaburi heerst een tropisch regenwoudklimaat.

Winter
De wintermaanden is voor grote delen van Thailand de ideale periode om het land te bezoeken. Vooral in het noorden en westen valt er dan weinig neerslag en in de loop van november of december daalt de relatieve luchtvochtigheid ook. Vanaf februari lopen de temperaturen op totdat de warmste maand april aanbreekt. In mei breekt in een groot deel van Thailand de moessonperiode aan en worden de temperaturen getemperd door wolken en regen. De beste reismaanden voor de meeste plekken in Thailand is vanaf half november tot eind maart. April wordt door redelijk wat mensen als te warm gezien, hoewel het aan de tropische stranden dan nog wel uit te houden is. Vooral in het binnenland en dan met name het noorden kan het dan drukkend heet worden. Wie een winterzonvakantie wil boeken naar Thailand kan uitstekend terecht op populaire bestemmingen als Phuket, Pattaya, Koh Chang en Koh Phi Phi. De ten oosten van de landtong gelegen eilanden Koh Samui en Koh Pangan hebben in november heel veel last van neerslag en in iets mindere mate in december en januari. Vanaf februari is het ook hier droog en kun je perfect genieten van prachtige stranden en een zeer heldere zee.

Zomer
De zomers in Thailand zijn voor zonliefhebbers niet de meest geschikte periode om het land te bezoeken. Op veel plekken is het te benauwd en te nat als gevolg van het regenseizoen. In Phuket zijn regenhoeveelheden van 300 tot 400 millimeter per maand zeer normaal en het aantal zonuren per dag ligt dan gemiddeld rond de 5 tot 6 vanwege de wolken die vrij frequent aanwezig zijn. Geheel grijze dagen behoren in deze periode dan ook tot de mogelijkheden, in tegenstelling tot de late winter en het vroege voorjaar.
Vakantie in Thailand in de zomermaanden betekent soms wat aanpassen, zeker als je dingen wilt gaan ondernemen.

UV-straling
De zonkracht is in Thailand extreem hoog, enkel in en rond december wordt "slechts" kracht 10 gehaald in plaats van de hoogste zonkracht 11. In het noorden is de zonkracht vanaf oktober tot en met februari nog iets lager.
Dergelijke hoge waardes betekent een zeer hoog risico op verbranding van de huid en op langere termijn op huidkanker. Tijdens bewolkte dagen is de zonkracht nog steeds van een niveau dat vergelijkbaar is met Spanje in de volle zon. Smeren, smeren, smeren en proberen de felste zon op het midden van de dag te vermijden is het advies. Pas zeker op met kleine kinderen en baby's.

Het klimaat van Thailand
Thailand heeft een tropisch klimaat die onder te verdelen zijn in drie categorieën. Het zuiden van Thailand heeft een tropisch moessonklimaat ,de noordelijke helft van Thailand heeft een tropisch savanneklimaat. Sommige kleine gebieden vallen net onder de classificatie tropisch regenwoudklimaat.
Het moessonklimaat kenmerkt zich door de aanwezigheid van een vrij lange droge periode en een echt regenseizoen waarin er vrij veel regen valt (de moesson). Waar het savanneklimaat heerst zijn de winters relatief droog en de zomers nat, maar er is minder sprake van een duidelijke tegenstelling zoals bij een moessonklimaat. Bij het tropisch regenwoudklimaat is er geen sprake van een droge periode.
Wie naar Thailand op vakantie gaat moet er rekening mee houden dat het er altijd warm is. Zeker bij het bezoeken van de vele bezienswaardigheden kan deze hitte je weleens opbreken. Het koelste wordt het in de wintermaanden in de bergen in het noorden, de temperaturen kunnen daar dalen tot rond de tien graden 's nachts. Overdag schiet de thermometer dan gewoon weer naar bijna tropische waardes van tegen de dertig graden, langs de kusten en in Bangkok wordt die grens vrijwel dagelijks gepasseerd.

Meer informatie over Thailand

Gemiddelde temperatuur Thailand

Overige klimaatinfo

Gemiddelde per maandjanfebmrtaprmeijunjulaugsepoktnovdec
Pattaya heeft een tropisch savanneklimaat. De regentijd loopt ongeveer gelijk aan onze zomer en loopt van mei tot en met oktober, in deze periode valt er erg veel regen en is ook de tijd dat er tropische stormen en orkanen kunnen voorkomen. De drogere tijd is de beste periode om Pattaya te bezoeken de temperatuur is dan erg aangenaam en er valt dan minder regen.

Meer informatie over Pattaya

Gemiddelde temperatuur Pattaya

Overige klimaatinfo

Gemiddelde per maandjanfebmrtaprmeijunjulaugsepoktnovdec
Aantal uren zon per dag888865555678
Aantal dagen neerslag223817192022211694
Watertemperatuur (°C)282829303030292929292928
Pattaya

Pattaya & omgeving

Aan de oostelijke golfkust van Thailand ligt Pattaya. Pattaya is een van de bekendste badplaatsen van Thailand. Zowel de toeristen als de Thai zelf trekken er graag heen in de vakanties.

Bezienswaardigheden in Pattaya & omgeving

In Pattaya & omgeving kunt u veel interessante plekken en bezienswaardigheden bezoeken.
Klik hieronder op een link voor meer informatie.