Furama Silom
Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan
Hotel
4 sterren

Furama Silom

Bangkok

 • Centraal gelegen
 • Gerenoveerde Deluxe kamers
 • Op loopafstand van een halte van de skytrain
 • Prachtig rooftop zwembad

Hotel Furama Silom is centraal gelegen in de populaire wijk Silom, op korte afstand van de bekende nachtmarkt Patpong. Het hotel heeft een prachtig rooftop zwembad met een fantastisch uitzicht over de stad.
Thailand Travel biedt u de gerenoveerde Deluxe kamers aan welke gelegen zijn op de hogere etages en modern en ruim zijn ingericht.

Ligging

Furama Silom is gelegen in de populaire wijk Silom, een gezellige en levendige buurt. Zo bereikt u op korte afstand de nachtmarkt Patong. Op nog geen 10 minuten lopen ligt een halte van de skytrain.Vanaf deze halte bent u in 2 haltes bij de rivier.

Meer informatie over de omgeving

Faciliteiten

De gerenoveerde Deluxe kamers liggen op de hogere etages en zijn ruim en modern ingericht en zijn voorzien van airconditioning, tv, telefoon, WIFI, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een luxe badkamer met aparte douche en bad. Verder beschikt de kamer over over een apart zitgedeelte met een bank en bureau.
Furama Silom heeft een prachtig rooftop zembad met bar. In het restaurant op de 1e etage kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Meer informatie over de kamertypen

Overzicht hotelfaciliteiten

 • WifiWifi
 • WasserviceWasservice
 • RoomserviceRoomservice
 • Traveldesk / reisbureau in hotelTraveldesk / reisbureau in hotel
 • Limousine/transferserviceLimousine/transferservice
 • Fitness faciliteitenFitness faciliteiten
 • LiftLift
 • AircoAirco
 • BuitenzwembadBuitenzwembad
 • RestaurantRestaurant
 • Bar(s)Bar(s)

Hotelwaardering 8,1

Het Furama Silom hotel is door bezoekers gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8,1.

 • Algemeen 8,1
 • Ligging 8,0
 • Service 8,2
 • Prijs / kwaliteit 8,4
 • Eten 7,9
 • Kamers 8,4
 • Hygiene 8,0
 • Kindvriendelijk 7,9

Foto's Furama Silom

Bekijk alle foto's

Kamertypen

De gerenoveerde Deluxe kamers liggen op de hogere etages en zijn ruim en modern ingericht en zijn voorzien van airconditioning, tv, telefoon, WIFI, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een luxe badkamer met aparte douche en bad. Verder beschikt de kamer over over een apart zitgedeelte met een bank en bureau.

DeluxeDeluxe

Voorzien van een kingsize bed of 2 aparte bedden.

Bereken prijs

Kamerfaciliteiten

 • Airconditioning
 • Televisie
 • Telefoon
 • Wi-Fi
 • Koelkast met minibar
 • Koffie- & theezetfaciliteiten
 • Bureau
 • Badkamer met douche en toilet

Foto's

Hieronder ziet u foto's van het Furama Silom. Klik op een foto om hier een uitvergroting van te bekijken.

Klimaat & Weer

Altijd warm
Een reis naar Thailand betekent dat je altijd te maken zult krijgen met veel warmte en afhankelijk van de reisperiode en de locatie kan het (zeer) vochtig en klam zijn. In de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 28 en 33 graden, in het voorjaar en in de zomer loopt dit op naar maar liefst 30 tot 36 graden. De maand april is de warmste maand in Thailand, daarna begint in vrijwel het hele land het regenseizoen waardoor de temperatuur iets getemperd wordt en kans op temperaturen boven de 35 graden vrij klein wordt. Het meest gelijkmatige klimaat blijken de eilanden Koh Samui en Koh Phangan ten oosten van Thailand te hebben. Hier bedraagt het verschil in temperatuur gemiddeld slechts vier graden tussen de koelste en warmste maanden. De neerslag valt hier ook meer verspreid over het jaar met een piek in het najaar in plaats van in de zomer.

Moesson
Vrijwel het hele land kent een duidelijk regenseizoen, de moesson, waarin er grote hoeveelheden regen kan vallen. In het zuidwesten duurt deze periode van april/mei tot en met september/oktober. Het noordoosten kent een moessonperiode van oktober tot en met januari. Gedurende de moesson vallen er redelijk grote hoeveelheden regen binnen vaak vrij korte tijd, meestal in de namiddag of in de avond. De buien duren meestal niet langer dan één tot twee uur, waarna vaak nog wat bewolkt blijft.
In het zuidwesten valt er gemiddeld per jaar ongeveer 2000 millimeter regen, langs de westkust loopt dit op naar ongeveer drie- tot vijfduizend millimeter. Het noorden van Thailand is een stuk droger, met duizend tot tweeduizend millimeter heb je het hier op jaarbasis wel gehad. Aan de zuidkant van de grens met Cambodja is het ook wat natter. In de omgeving van Chanthaburi heerst een tropisch regenwoudklimaat.

Winter
De wintermaanden is voor grote delen van Thailand de ideale periode om het land te bezoeken. Vooral in het noorden en westen valt er dan weinig neerslag en in de loop van november of december daalt de relatieve luchtvochtigheid ook. Vanaf februari lopen de temperaturen op totdat de warmste maand april aanbreekt. In mei breekt in een groot deel van Thailand de moessonperiode aan en worden de temperaturen getemperd door wolken en regen. De beste reismaanden voor de meeste plekken in Thailand is vanaf half november tot eind maart. April wordt door redelijk wat mensen als te warm gezien, hoewel het aan de tropische stranden dan nog wel uit te houden is. Vooral in het binnenland en dan met name het noorden kan het dan drukkend heet worden. Wie een winterzonvakantie wil boeken naar Thailand kan uitstekend terecht op populaire bestemmingen als Phuket, Pattaya, Koh Chang en Koh Phi Phi. De ten oosten van de landtong gelegen eilanden Koh Samui en Koh Pangan hebben in november heel veel last van neerslag en in iets mindere mate in december en januari. Vanaf februari is het ook hier droog en kun je perfect genieten van prachtige stranden en een zeer heldere zee.

Zomer
De zomers in Thailand zijn voor zonliefhebbers niet de meest geschikte periode om het land te bezoeken. Op veel plekken is het te benauwd en te nat als gevolg van het regenseizoen. In Phuket zijn regenhoeveelheden van 300 tot 400 millimeter per maand zeer normaal en het aantal zonuren per dag ligt dan gemiddeld rond de 5 tot 6 vanwege de wolken die vrij frequent aanwezig zijn. Geheel grijze dagen behoren in deze periode dan ook tot de mogelijkheden, in tegenstelling tot de late winter en het vroege voorjaar.
Vakantie in Thailand in de zomermaanden betekent soms wat aanpassen, zeker als je dingen wilt gaan ondernemen.

UV-straling
De zonkracht is in Thailand extreem hoog, enkel in en rond december wordt "slechts" kracht 10 gehaald in plaats van de hoogste zonkracht 11. In het noorden is de zonkracht vanaf oktober tot en met februari nog iets lager.
Dergelijke hoge waardes betekent een zeer hoog risico op verbranding van de huid en op langere termijn op huidkanker. Tijdens bewolkte dagen is de zonkracht nog steeds van een niveau dat vergelijkbaar is met Spanje in de volle zon. Smeren, smeren, smeren en proberen de felste zon op het midden van de dag te vermijden is het advies. Pas zeker op met kleine kinderen en baby's.

Het klimaat van Thailand
Thailand heeft een tropisch klimaat die onder te verdelen zijn in drie categorieën. Het zuiden van Thailand heeft een tropisch moessonklimaat ,de noordelijke helft van Thailand heeft een tropisch savanneklimaat. Sommige kleine gebieden vallen net onder de classificatie tropisch regenwoudklimaat.
Het moessonklimaat kenmerkt zich door de aanwezigheid van een vrij lange droge periode en een echt regenseizoen waarin er vrij veel regen valt (de moesson). Waar het savanneklimaat heerst zijn de winters relatief droog en de zomers nat, maar er is minder sprake van een duidelijke tegenstelling zoals bij een moessonklimaat. Bij het tropisch regenwoudklimaat is er geen sprake van een droge periode.
Wie naar Thailand op vakantie gaat moet er rekening mee houden dat het er altijd warm is. Zeker bij het bezoeken van de vele bezienswaardigheden kan deze hitte je weleens opbreken. Het koelste wordt het in de wintermaanden in de bergen in het noorden, de temperaturen kunnen daar dalen tot rond de tien graden 's nachts. Overdag schiet de thermometer dan gewoon weer naar bijna tropische waardes van tegen de dertig graden, langs de kusten en in Bangkok wordt die grens vrijwel dagelijks gepasseerd.

Meer informatie over Thailand

Gemiddelde temperatuur Thailand

Overige klimaatinfo

Gemiddelde per maandjanfebmrtaprmeijunjulaugsepoktnovdec
Bangkok heeft een tropisch nat en een droog klimaat. Gemiddelde temperaturen in de stad zijn ongeveer 2 graden Celsius hoger dan net buiten de stad. De hoogste geregistreerde maximale temperatuur is 40,8 graden Celsius. De laagst gemeten temperatuur is minimaal 9,9 graden Celsius. Bangkok is op haar droogst tussen november en februari en ook op haar drukst, dus toen veel toeristen kiezen ervoor dan de stad te bezoeken. De vochtigheidsgraad kan ook toenemen tijdens deze drogere periode, dit vooral in april en mei. Het klimaat in Bangkok is op zijn heetst van maart tot augustus, terwijl het regenseizoen tussen juni en oktober is. In deze tijd van het jaar kun je korte perioden van regenachtig weer verwachten, die vooral in de namiddag zijn. Ongeveer 90 procent van de regen valt in deze tijd van het jaar, hoewel zelfs tijdens regenachtig weer Bangkok nog steeds veel zonne-uren heeft.
Wat kenmerkend is voor Bangkok zijn de grote hoeveelheden smog in de drogere periodes.

Meer informatie over Bangkok

Gemiddelde temperatuur Bangkok

Overige klimaatinfo

Gemiddelde per maandjanfebmrtaprmeijunjulaugsepoktnovdec
Relatieve vochtigheid686973757676747478816862
Aantal uren zon per dag988876555689
Aantal dagen neerslag122413121315181451
Bangkok

Bangkok & omgeving

Bangkok is een echte wereldstad. Vol hoge gebouwen, winkelcentra en verkeer, maar is er ook een andere kant met prachtige tempels als het bekende Grand Palace en Wat Arun. Om het exotische Bangkok te leren kennen kunt u een boottocht door de klongs maken of een fietstocht door de steegjes. Bezoek Chinatown of ga shoppen op de gigantische weekendmarkt. Kortom, Bangkok biedt voor ieder wat wils!

Bezienswaardigheden in Bangkok & omgeving

In Bangkok & omgeving kunt u veel interessante plekken en bezienswaardigheden bezoeken.
Klik hieronder op een link voor meer informatie.